1. 英语小说: 小说下载 在线小说 读书推荐
  2. 英语短文: 家庭保健 健康生活 幸福情感
  1. 能力: 英语口语 英语听力 职场英语 商务英语 影视英语 少儿英语 行业英语 双语阅读
  2. 考试: 英语四级 英语六级 笔译口译 英语单词 考研英语 课堂英语 英语考试 新概念

英语听力

听力入门英语演讲VOA慢速英语美文听力教程英语新闻名校课程听力节目影视听力英语视频

科学美国人60秒:太阳能解决雾霾的一大妙招

lzy 于2017-10-30发布 l 已有人浏览
增大字体 减小字体
科学美国人60秒:太阳能解决雾霾的一大妙招
    小E英语欢迎您,请点击播放按钮开始播放……
m.jpg
 
 Smog Casts a Shadow on China's Solar Farms
太阳能解决雾霾的一大妙招
China is notorious for its heavy smog. "It's incredibly bad." Denise Mauzerall, an atmospheric scientist at Princeton. "The air pollution in eastern China can be so bad you can't clearly see across the street. It can feel like you're walking through a heavy fog that's burning your lungs."
中国的雾霾状况非常严重。“这种状况非常的糟糕”Denise Mauzeral是普林斯顿大学的气象科学家。“中国东部的空气污染状况非常的严重,你基本上看不清楚路。仿佛置身于大雾中,只不过大雾在损耗你的肺。
But smog has other damaging effects too. Mauzerall and her team have found that in winter months the smog in China's northeastern provinces is so severe it blocks more than 20 percent of sunlight from reaching the region's solar panels.
雾霾还有其他危害性。Mauzerall和她的队伍发现,冬季,中国东北部省份,严重的雾霾阻隔了该地区20%的太阳光。
The findings, based on satellite data and photovoltaic performance models, are in the Proceedings of the National Academy of Sciences.
该研究基于卫星数据以及光伏性能模型。该研究结果发表在《美国国家科学学院院刊》。
One solution to the problem might be installing even more solar. "There's this virtuous cycle—whereas if you use more solar electricity, you can reduce your use of coal. And that will reduce the air pollution levels, and that will then allow you to generate more solar electricity."
其中一个解决方案是安装更多的太阳能。“利用这个良性循环——增加使用太阳能,就可以减少使用煤。这就会减少空气污染,进而就会产生更多的太阳能。”
China hopes to harvest 10 percent of its electricity from solar by 2030. They'll need 400 gigawatts, or about 10 times what we have installed in the U.S. today. It's an optimistic forecast for solar… and hopefully, for China's air quality, too.
我们希望在2030年可以利用太阳能生成10%的电力。这就会需要400吉瓦,约是现今美国安装的10倍。这是对太阳能的乐观估计,当然中国的空气状况也会日渐改善。
 1 2 下一页
分享到
添加到收藏

英语新闻排行

  1. 1VOA慢速英语:川普盛赞伊朗示威者
  2. 1VOA慢速英语:那些2017年离开我们的人
  3. 1VOA常速英语:印第安纳波利斯科技浪潮形成美
  4. 1科学美国人60秒: 轻快的步伐可调节情绪 拥
  5. 1VOA常速英语:美国搬使馆引发"加沙大屠杀"
  6. 1科学美国人60秒: 数学揭开掰指关节会响的奥
  1. 1VOA常速英语:监测健康状况的手机应用
  2. 1科学美国人60秒:让更多的专利发明商业化
  3. 1BBC News: 拉里·库德洛将出任美白宫首席经
  4. 1科学美国人60秒: 北极升温也许是极涡风暴导
  5. 1CNN News: ​普京高票获得连任
  6. 1BBC News: 以色列法院暂停非洲非法移民计划
  1. 1BBC News: 到2035年上海市常住人口控制在2
  2. 1VOA慢速英语:那些2017年离开我们的人
  3. 1科学美国人60秒:太阳能电池板未来安置之所
  4. 1VOA慢速英语:川普盛赞伊朗示威者
  5. 1科学美国人60秒:会唱歌的鱼
  6. 1BBC News: 俄前双面间谍莫名生命垂危 疑似
hv577